Skip Ribbon Commands
Skip to main content
SharePoint

Papirarkiv

Vores kommunale opgaver og arkiv er fordelt på adresser rundt på øen, men administreres fra Pingels Allé 1, hvor vores læsesal også er.


Læsesalen

Vores kommunale opgaver og arkiv er fordelt på adresser rundt på øen, men administreres fra arkivet på Pingels Allé 1.

I stueetagen, finder du vores læsesal, hvor også bibliotekets omfattende lokalsamling om Bornholm også er tilgængelig. Her er der litteratur tilbage fra 1620 og frem til i dag. Bøgerne kan ikke hjemlånes, med mindre de også findes på biblioteket til hjemlån.

Du kan bruge din egen computer på arkivet. Det trådløse netværk er det fra biblioteket og du skal henvende dig der, hvis du har behov.

I kælderen har du adgang til store dele af vores samlinger. Dele er placeret på lukket magasin og kan fremskaffes af personalet. Enkelte materialer er beskyttet af tilgængelighedsregler og kan først ses efter en vis årrække.

Vores arkiv rummer: Dokumenter, aviser og udklipssamlinger, billeder, bøger, film, kort, lydfiler, mikrofilm- og fiche og meget andet. Vi har tre computere til rådighed for borgerne, og er der ekstra behov, så har vi 4 bærbare som også kan benyttes. Desuden har vi flere microfilm og microfiche apparater.

Søg efter papirarkivalier